Desire Resort en Desire Riviera Maya Pearl Resort


Het Desire Resort (tegenwoordig ook wel bekend onder de naam Desire Riviera Maya Resort) is onder swingers en erotiek liefhebbers al tientallen jaren een begrip. Het hotel is all inclusive, wat betekent dat alle maaltijden en dranken (inclusief alcoholische) inbegrepen zijn bij de kamerprijs. Ook inbegrepen zijn de sauna, strandbedjes, jacuzzi, wifi, fitness center en watersporten die niet gemotoriseerd zijn.

Desire Resort bevindt zich in het zuidoosten van Mexico op het schiereiland Yucatán in de omgeving van Puerto Morelos. Dit deel van Mexico is ook zeer populair onder normale toeristen die geen weet hebben wat swingen is en wat zich hier dagelijks voor ondeugends afspeelt.

Het resort ligt direct aan de kust en je kan dit dus met recht een beach hotel noemen. Maar het is geen normaal hotel. Het is alleen toegankelijk voor couples die de minimale leeftijd van 21 jaar hebben bereikt en dat is niet zonder reden. Het is één van de beste swingers lifestyle, clothing optional hotels ter wereld. De stellen die men hier aantreft komen ook vanuit alle continenten deze kant op, om hier naakt te genieten van de zon en van de mogelijkheden die men hier heeft voor sexueel vertier. De gemiddelde leeftijd van deze swingers vakantie bestemming ligt tussen de 30 en 65.

De bezoekers van Desire Riviera Maya Resort hebben allemaal één ding gemeen, ze hebben een bovengemiddelde interesse in seks en erotiek. Je komt hier dan ook veel swingers tegen en mensen die de erotische atmosfeer die hier hangt, helemaal geweldig vinden. Singles zijn hier niet toegestaan. Het is alleen te boeken als hetero koppel. Dus net doen alsof je een homo stel bent, om als vrijgezellen mannen koppel hier binnen te komen, gaat niet werken.

Behalve dat je op de meeste plaatsen zonder kleren mag rondlopen, zijn er ook faciliteiten waar je seks kunt hebben met je eigen partner of met de partner van iemand anders. Publiekelijk partnerruil en swingen vindt hier dan ook zeer frequent plaats, o.a. in de playroom en in de Jacuzzi Lounge. Overigens ook als je niet aan partnerruil doet, maar wel houdt van de seksuele spanning is het hier ook goed vertoeven. Er zijn genoeg andere stellen die graag willen flirten met anderen en/ of een beetje rommelen met andere koppels, maar er de voorkeur aan geven de echte seks te hebben met hun eigen partner. Dit gebeurt dan al dan niet open en bloot, zodat iedereen kan meegenieten of ze bewaren het voor hun eigen hotelkamer of een hotelkamer van iemand anders. Want je kunt ook sexen met je eigen partner in het bijzijn van één of meer andere stellen die hetzelfde doen.

Desire Riviera Maya Resort heeft 112 stijlvolle kamers in diverse kamer types, waarbij geldt hoe duurder hoe luxer. Naast de mooie kamers, vind je hier o.a. een mooi naaktstrand, een prachtige tropische tuin, een verwarmd zwembad waar je vanzelfsprekend ook naakt in mag. Dat geldt ook voor de sauna, en de hottube voor 30 personen. Tevens vind je op het terrein, een fitness center, 2 winkels, een discotheek/ nachtclub, 4 restaurants en 5 stijlvolle bars.

Uiteraard is er ook een uitgebreide play lounge welke in de avond en nacht veelvuldig wordt gebruikt door de swingers. Daarnaast kunnen liefhebbers van publieke seks en partnerruil zich ook zeer goed vermaken in de jacuzzi lounge die zich bovenop het dak bevindt met een prachtig uitzicht en waar dagelijks heel veel stoute actie plaatsvindt tussen 13:00 en 3:00 A.M.

Het grote voordeel van dit resort boven een vakantie in Cap d’Agde is dat dit stijlvoller is, veel meer luxe biedt en qua klimaat is Mexico doorgaans een stuk beter. Op het eerste gezicht lijkt het een stuk duurder, maar vergeet niet dat heel veel inclusief is. Je kan hier heel lekker eten en de hele dag door drinken, zonder een extra cent uit te geven.

Let op verwar het Desire Riviera Maya Resort niet met het nieuwere Desire Riviera Maya PEARL Resort. Sinds 2012 zijn er twee Desire resorts welke beiden op Yucatán liggen en van dezelfde eigenaar zijn. Het concept van dit zuster hotel, welke op 20 kilometer afstand ligt van het eerste Desire Resort, is grotendeels hetzelfde maar Pearl is nieuwer, nog luxer, duurder en heeft mooiere kamers. Wel komen er wat minder hardcore swingers en ligt de gemiddelde leeftijd wat hoger. Dit is bij Pearl tussen de 45 en 65. Boek hieronder uw vakantie naar één van de Desire Resorts.

Op dit moment zijn er voor de desire hotels geen promo codes aanwezig.
loading...

Op dit moment zijn er voor de desire hotels geen promo codes aanwezig. Mochten deze bekend worden dan publiceren we ze direct op de site of schrijf u in voor de nieuwsbrief.