Venus Star Resort


Het Venus Star Resort bij Maspalomas op Gran Canaria heeft eind september 2018 zijn poorten geopend. Het is niet alleen adult only en couples only maar ook nog eens swingers only. Veel duidelijker kunnen ze niet zijn. De minimale leeftijd bedraagt 18 jaar en alleen hetero stellen mogen hier een kamer boeken. Er zijn ook dag-passen beschikbaar voor koppels en single dames. Single heren hebben pech, zij zijn niet welkom hier.

Het Venus Resort heeft maar liefst 52 kamers en behoort daarmee, tot de grotere resorts van Europa buiten Cap d’Agde. De ervaringen van de meeste koppels. die hier zijn geweest zijn zeer positief. Niet alleen zijn ze zeer te spreken over de netheid en inrichting van de kamers. Ook de grote erotisch ruimte (100m2) voor swingers wordt zeer gewaardeerd. Deze ruimte is dag en nacht open en wordt veel gebruikt voor seks, swingen en partnerruil.

Het resort bedraagt zo’n 10.000 vierkante meter, heeft geen directe buren en is goed van de buitenwereld afgeschermd. Er zijn dus geen pottenkijkers die kunnen meegluren wat zich daar afspeelt. Naast de playrooms is er ook een verwarmd zwembad, een zeer goede fitness ruimte, een massage ruimte, een lekkere jacuzzi, een sauna, een bar, een goed restaurant en een mooi verzorgde tuin. Het personeel spreekt Engels, Spaans en Duits en de receptie is 24 per dag geopend.

Het strand van Meloneras ligt op ongeveer 1,5 kilometer en ook het bekende Playa del Ingles ligt op deze afstand. Deze stranden zijn zeer goed bereikbaar via de taxi en de bus. Zowel de taxi standplaats als de bushalte liggen vlakbij het hotel. Een groot winkelcentrum ligt op 5 minuten rijden van het resort. Een fiets huren is ook mogelijk. Dit kan gewoon in het hotel zelf bij de receptie.

Elke dinsdag en zaterdag wordt er een barbecue georganiseerd en elke maandag en donderdag een heuse schuimparty.

Wij zijn van mening dat het Venus Star Resort snel een groot swingers publiek zal aantrekken. Het is relatief groot, goed verzorgd en heeft alles wat het nodig heeft, om je als swingers stel hier goed te vermaken. Het voordeel van dit resort, is dat deze het gehele jaar geopend is en de temperaturen hier ook het hele jaar door aangenaam zijn.
Boek hier direct uw verblijf in het Venus Star Resort.