Hedonism II Resort Negril Jamaica


Het Hedonism 2 resort in Jamaica is een naast een nudisten resort ook een hardcore swingers hotel. Hedonism betekent vrij vertaald het nastreven van genot. En genieten dat kan je hier zeker. Zijn jullie full swap swingers en op zoek naar veel stellen die aan volledige partnerruil willen doen, dan zal het Hedonism II resort in Negril op Jamaica jullie zeer goed bevallen.

Vanwege de vele actie die er plaats vindt, is het ook voor een beperkt aantal alleenstaande mannen, toegestaan om hier de vakantie door te brengen. De reden hiervan is dat sommige dames een extra man zeer kunnen waarderen. Toegang voor dit resort geldt uiteraard voor alle singles, dus ook single vrouwen kunnen hier terecht voor een sexvakantie. Ben je toevallig in de buurt, maar wil je geen overnachting dan kan je een dag-pas kopen. Ook dit is mogelijk voor zowel koppels, als singles.

Het Hedonism resort kent een lang verleden. Met zijn 280 kamers behoort het tot de grootste clothing optional swingers resorts ter wereld. Naaktrecreatie mag, maar hoeft niet. Het hotel bestaat inmiddels meer dan 35 jaar en was een aantal jaren geleden flink op zijn retour. Gelukkig is dit weer veranderd. Sinds het hotel weer een nieuwe eigenaar heeft, is alles flink opgeknapt. Ook de kwaliteit van de restaurants en het eten heeft een flinke upgrade gekregen. Dit geldt ook voor het aantal sterren, want ze zijn van een 3 naar een 4 sterren hotel gegaan.

Op het terrein vindt u onder andere de volgende voorzieningen: 2 goede restaurants, 2 grills waarvan één op het naaktstrand, 5 gezellige bars, een intieme nachtclub, diverse zwembaden waar naaktrecreatie is toegestaan, jacuzzi’s waarvan één voor de bloot liefhebbers, een nachtclub en diverse sport en spel voorzieningen.

Uiteraard is er ook gedacht aan de swingers en seks liefhebbers met een playroom waar zeer veel actie plaatsvind. Deze playroom is toegankelijk voor stellen en single vrouwen. Single mannen hebben alleen toegang, als ze persoonlijk zijn uitgenodigd door een stel of een vrouw. Koppels die single mannen niet zo zien zitten, hoeven dus niet bang te zijn continue te worden lastig gevallen door hordes singles. Sowieso is het aantal singles wat wordt toegelaten beperkt. Daarnaast geldt ook hier de regel nee is nee, en daar wordt streng op gehandhaafd en tot slot in het dus voor singles niet mogelijk om zonder begeleiding van een vrouw of een koppel de playrooms in te gaan.

in het Hedonism II resort worden veel evenementen georganiseerd. Dit geldt zeker ook voor de avonduren waar frequent sexy thema avonden op de agenda staan. In de nachtclub is er altijd wat te doen met bekende lokale deejays. En eens per week wordt de nachtclub omgetoverd tot een grote schuimparty ruimte en dan kan het er behoorlijk wild aan toe gaan.

Als je Hedonism 2 boekt dan boek je all inclusive. Dit betekent dat je je portefeuille thuis kan laten, want al het eten en dranken zitten in de prijs inbegrepen. Overigens Hedonism II is het enige Hedonism hotel. Hedonism I heeft nooit bestaan en Hedonism III bestaat niet meer. Gelukkig bestaat Hedonism II wel en we verwachten dat ze over 35 jaar nog steeds bestaan.

Aan de vaste bezoekers zal het niet liggen. De ervaringen en reviews zijn, zeker de laatste jaren met de nieuwe eigenaar, zeer positief te noemen. Je komt hier dan ook koppels van over de hele wereld tegen, die op zoek zijn naar erotische momenten met andere stellen of singles. En een groot deel van de gasten zijn bezoekers, die hier meer dan eens zijn geweest en ook weer gaan terugkomen volgend jaar of eerder.
Kortom hou je van prachtige stranden, lekker weer, erotiek en swingen dan kunnen we deze swingers vakantie van harte aanbevelen.
Boek hier direct uw verblijf in het Hedonism II Resort Jamaica.