Vera Playa Club


Laten we het direct zeggen: Vera Playa is geen swingers paradijs zoals Cap d’Agde. In tegenstelling tot de laatst genoemde bestaat het overgrote deel van de bezoekers van Vera Play, uit nudisten en naturisten en zijn de swingers sterk in de minderheid. Maar dat wil niet zeggen dat ze er niet zijn, er zit niet voor niets een swingers club direct om de hoek van het grootste naturisten hotel van Spanje, zijnde: Hotel Vera Playa Club.

Vera Playa is redelijk uniek in zijn opzet. Het bevindt zich in de zuidoost hoek van Spanje aan de Costa de Almeria. Net als in Cap d’Agde gaat het hier eigenlijk om een klein naturisten dorp. Echter dit nudisten gebied is niet afgezet met slagbomen en niet afgeschermd van de buitenwereld. Sterker nog op sommige plekken is niet eens aangegeven, dat je in een naturisten zone bent aangekomen. Het kan dus zomaar voorkomen dat toeristen die op de AL-7107 rijden, ineens iemand in zijn blote kont zien lopen. En waarschijnlijk blijft het niet bij één bloterik, want het totale nudisten terrein van Vera Playa is zeer groot en heel populair.

Je kunt hier als je diagonaal loopt, bij benadering door zo’n 800 meter naturisten zone met bebouwing en straten lopen, voordat je bij het naaktstrand komt. Dat is redelijk uniek te noemen en je mag dit naaktlopen 365 dagen per jaar doen. En dat is een groot voordeel van Vera Playa, het behoort qua klimaat en temperatuur tot de beste gebieden van het vasteland van Europa. In de nudisten zone is bloot overigens geen verplichting. Verplicht naakt geldt wel bij de zwembaden van het hotel.

Het nudistenstrand Playa Naturista is mooi en lang. Officieel is het 1 kilometer lang, maar ook daarbuiten vindt naaktrecreatie plaats en in totaal bedraagt het naaktstrand wel 2,5 km.

In de naturisten zone ligt een strook, wat ook wel de strip wordt genoemd. Je vindt hier onder andere een kleine supermarkt, bars, discotheken, restaurants en een parenclub.

Mocht je een vakantie boeken naar Vera Play, dan is Vera Play Club (link staat onderaan de pagina) een goede optie. Overdag is naakt verplicht bij het zwembad. In het hotel zelf mag je m.u.v. het restaurant, op alle verdiepingen, overal naakt lopen tussen 08.00 en 20.00. Je kan dus gewoon naakt je hotelkamer uitstappen, bloot door het hotel lopen, en vandaar uit naakt de straat, of op naar het strand.

Vera Play Club beschikt over maar liefst 280 kamers, een fitnessruimte, diverse zwembaden (binnen en buiten), een 24 uurs receptie, een kapper, een stomerij en wasserij, mogelijkheid tot het huren van een auto of een fiets en diverse sport en spel mogelijkheden. Er is ook een hottube, deze is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar. 's Avonds worden er geregeld thema avonden georganiseerd. Het personeel spreekt: Engels, Duits, Frans en Spaans.

Hotel in de Naturisten Zone
Boek hier direct uw verblijf in het Hotel Vera Playa Club. (beste keuze)

Appartementen in de Naturisten Zone
Vera Playa Naturista
Appartement Zona Naturista
Natura World
Urban Naturist
Torremar
Appartement Naturista
Duplex Vera Natura
Arabella
Michel