Overzicht swingers vakantie reizen voor singles


Welke swingers resorts en hotels en reizen zijn ook voor singles te boeken?
Onderaan de pagina staat een overzicht van swingers vakanties die ook voor singles zijn , maar eerst geven we antwoord op een andere vraag, die nu en in het verleden vaak is gesteld:

Heeft een single man kans op sex in swingers resorts?
Het antwoord is: ja alleenstaande mannen kunnen ook sex hebben op een swingers vakantie.

Single mannen werden in het verleden vaak niet gewaardeerd door stellen, maar die houding is afgelopen 10 jaar flink veranderd. Waar ze vroeger vaak werden gezien als profiteur, worden ze tegenwoordig veel meer beschouwd als extra manpower of invalkracht.

Er zijn eigenlijk grofweg 7 verschillende situaties waarin een single man kan scoren en zelf ook een sexvakantie heeft.

1) Steeds meer vrouwen willen ervaren hoe het is om aan trio sex te doen met een extra man, en de mannelijke partner van die vrouw is steeds vaker bereid om zijn vrouw dit plezier te gunnen. Immers het komt ook vaak genoeg voor dat hij met twee vrouwen mag spelen.

2) Niet alleen voor gelijktijdige sex met twee mannen is een extra man een onmisbaar ingrediënt ook als de vrouw langer willen neuken dan de man lichamelijk aan kan, is het inzetten van een tweede man een welkome aanvulling voor de vrouw.

3) De man van het stel kan de afgelopen dagen zoveel sex hebben gehad met anderen, dat het fysiek even niet meer mogelijk is om nog zin te maken of een erectie te krijgen. Als de vrouw van het stel dan wel veel zin heeft en zoveel mogelijk van de vakantie wil genieten, dan heb je een probleem. Hij kan even niet meer en partnerruil met een stel is ook geen optie op zo’n moment om dezelfde reden. Veel swingers vinden het fijn om hun partner sex te zien hebben met iemand anders en ook vinden ze het fijn hun partner te zien genieten van sex met iemand anders. Dus ook al kan de man even niet met een andere vrouw aan partnerruil doen, hij kan wel zijn eigen partner plezieren, door een andere man of mannen toe te staan. Het is een kwestie van gunnen. Dit zelfde scenario kan ook optreden als een man volledig impotent is, maar we weten niet of dit soort koppels vaak op swingers vakantie gaan.

4) Op private swingers parties komt het geregeld voor, dat niet alle mannen het even lang kunnen volhouden. De mannen zijn op een gegeven moment klaar of leeg, terwijl er nog vrouwen aanwezig zijn die onvoldoende bevredigd zijn. De inzet van extra hulptroepen, kan dan uitkomst bieden. Dit geldt ook voor situaties waarin sommige vrouwen graag met meerdere mannen tegelijk bezig zijn en dit soort vrouwen zijn niet zeldzaam op private parties.

5) Van sommige swingers koppels is de man bisexueel. Niet alleen de vrouw wil met de man spelen. Ook de man ziet de extra penis als een welkom sexspeeltje waar hij wel raad mee weet. Voor de single man kan dit een dilemma vormen als hij niet bisexueel is. Hoe graag wil hij neuken met die vrouw en is hij bereid te accepteren, dat er ook sexuele handelingen kunnen plaats vinden met de man, in de vorm van aanrakingen, orale sex of zelfs anale sex. Vraag dit van te voren wel goed na.

6) Het komt voor dat het swingerskoppel een zakcentje wil bijverdienen om hun vakantie te bekostigen. Sex met een single man wordt dan makkelijk en veel gedaan door dat koppel, maar daarvoor wordt wel een kleine financiële vergoeding gevraagd.

7) In swingers resorts komen ook vrouwen die van gangbangs houden. Vaak zijn ze daar als swingerskoppel met hun vaste partner. Hun aantal is relatief laag, maar het komt toch heel regelmatig voor. Voor die vrouwen geldt vaak, hoe meer mannen hoe beter en is het niet toevallig dat zij naar plekken komen waar veel singles aanwezig zijn. Want is het gewenst dat veel single mannen komen opdragen bij de gangbang party die georganiseerd wordt door dat stel.

Let op: single mannen mogen dan wel veel populairder zijn dan vroeger, dit betekent absoluut niet dat alle vrouwen interesse hebben in een extra alleenstaande man. Lang niet alle koppels zitten dus te wachten op een single man. Houdt hier dus rekening mee en houdt, indien nodig, gepaste afstand. Nee betekent altijd nee.

Overigens hierboven hebben we ons beperkt tot de single man, een single vrouw is altijd al populair geweest en is bij zeer veel swingers stellen een graag geziene gast.

Swingers resort waar ook singles mogen komen:
Hedonism Resort, Jamaica
Cap d'Agde, Zuid Frankijk
Venus Resort, Gran Canaria (alleen single vrouwen)
Temptation Cruise, Florida
Vera Playa Club, Zuid Spanje

Mocht je als single vragen hebben, schroom niet en stuur ons gerust een bericht via de contact link in het menu bovenaan de pagina.

Deze site is nog volop in ontwikkeling, zodra we nieuwe locaties weten, worden deze hierbij vermeld.