Temptation Cruise
De temptation cruise is een klein beetje een vreemde eend in de bijt. Het is wel een swingers cruise, maar met andere eigenschappen dan de meeste andere swingerscruises.

Om te beginnen is het geen couples only cruise, maar een adults only cruise. Dit betekent dat je geen kinderen kunt tegenkomen, want de minimale leeftijd is 21 jaar. Maar deze cruise is ook te boeken door singles en dat is vrij uniek.

Ten tweede is het geen clothing optional maar topless optional. Je kunt bovendeks dus niet geheel bloot lopen. Topless is wel toegestaan.

Gelukkig is er wel één ruimte waar alles uit mag en dat is in de zogenaamde “‘Rated R Red Room”. Dit is een erotische speelruimte. Niet alleen mogen de kleren hier uit, je kan hier ook sexuele activiteiten beoefenen. De swingers zullen deze ruimte dus dankbaar gebruiken om seks te hebben met andere stellen. Publieke partnerruil is dus mogelijk en daarnaast kan je uiteraard ook alles doen wat je wilt in je eigen cabine.

De temptation cruise heeft maar liefst 1074 cabines en vertrekt vanuit Tampa Florida op 13 februari 2020. In totaal dobbert dit cruiseschip 5 dagen op zee en worden er tussenstops gemaakt bij Grand Cayman en Cozumel.

Tijdens het verblijf is er voldoende entertainment onder andere in de vorm van deejays, een cabaretier, pool parties en speciale thema avonden.

Deze swinger cruise is misschien wat beter geschikt voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de lifestyle, maar zich niet comfortabel voelen om de halve vakantie naakt rond te lopen, omdat dat hier niet is toegestaan. Ook voor singles die willen weten hoe het is aan boord van een swingers cruise schip, is dit een unieke kans om mee te varen.

Er is helaas geen promotie code aanwezig voor deze cruise.

Let op mocht hieronder bij een bepaald deck geen cabins worden weergegeven of wordt de cabine informatie niet ververst, dan zijn er op dat deck geen cabines meer vrij.

Controleer vrijblijvend de beschikbaarheid.

Select Deck

Selecteer eerst het deck en daarna de cabine